Oeteldonksche Club van 1882: verschil tussen versies

Uit Oetelpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina: De '''Oeteldonksche Club van 1882''' is een overkoepelende vereniging die de evenementen rond carnaval in Oeteldonk organiseert en de Oeteldonkse tradities in ere houdt. De '''Oet...)
 
 
(5 tussenliggende versies door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
De '''Oeteldonksche Club van 1882''' is een overkoepelende vereniging die de evenementen rond carnaval in [[Oeteldonk]] organiseert en de Oeteldonkse tradities in ere houdt. De '''Oeteldonksche Club van 1882''' is een vereniging met leden en een bestuur. De club is verdeeld in [[Ministeries]].
+
De '''Oeteldonksche Club van 1882''' is een overkoepelende vereniging die de evenementen rond [[carnaval]] in [[Oeteldonk]] organiseert en de Oeteldonkse tradities in ere houdt. De '''Oeteldonksche Club van 1882''' is een vereniging met leden en een bestuur. Een onderdeel van de club noemt men een [[:Categorie:Ministerie|Ministerie]].
 +
 
 +
De Oeteldonksche Club werd op 1 oktober 1882 in Café Plaats Roijaal opgericht.
 +
 
 +
 
 +
==Externe links==
 +
*[http://www.oeteldonk.org www.oeteldonk.org] - Oeteldonksche Club van 1882

Huidige versie van 28 dec 2008 om 23:21

De Oeteldonksche Club van 1882 is een overkoepelende vereniging die de evenementen rond carnaval in Oeteldonk organiseert en de Oeteldonkse tradities in ere houdt. De Oeteldonksche Club van 1882 is een vereniging met leden en een bestuur. Een onderdeel van de club noemt men een Ministerie.

De Oeteldonksche Club werd op 1 oktober 1882 in Café Plaats Roijaal opgericht.


Externe links