Oeteldonksche Club van 1882: verschil tussen versies

Uit Oetelpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
(Omdat de pagina Ministerie een categorie geworden is, ook de verwijzing in deze pagina naar Ministerie naar de Categorie.)
Regel 1: Regel 1:
De '''Oeteldonksche Club van 1882''' is een overkoepelende vereniging die de evenementen rond carnaval in [[Oeteldonk]] organiseert en de Oeteldonkse tradities in ere houdt. De '''Oeteldonksche Club van 1882''' is een vereniging met leden en een bestuur. Een onderdeel van de club noemt men een [[Ministerie]].
+
De '''Oeteldonksche Club van 1882''' is een overkoepelende vereniging die de evenementen rond carnaval in [[Oeteldonk]] organiseert en de Oeteldonkse tradities in ere houdt. De '''Oeteldonksche Club van 1882''' is een vereniging met leden en een bestuur. Een onderdeel van de club noemt men een [[:Categorie:Ministerie|Ministerie]].
  
  
 
==Externe links==
 
==Externe links==
 
*[http://www.oeteldonk.org www.oeteldonk.org] - Oeteldonksche Club van 1882
 
*[http://www.oeteldonk.org www.oeteldonk.org] - Oeteldonksche Club van 1882

Versie van 28 dec 2008 om 11:24

De Oeteldonksche Club van 1882 is een overkoepelende vereniging die de evenementen rond carnaval in Oeteldonk organiseert en de Oeteldonkse tradities in ere houdt. De Oeteldonksche Club van 1882 is een vereniging met leden en een bestuur. Een onderdeel van de club noemt men een Ministerie.


Externe links