Oetelpedia:Algemeen voorbehoud

Uit Oetelpedia
Versie door HansH (overleg | bijdragen) op 21 jan 2009 om 15:44
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Geen garantie voor de juistheid van de artikelen

Deze Oeteldonkse Internetecyclopedie wordt geschreven door het publiek. Hoewel iedereen probeert correctie informatie te verstrekken kan er wat dat betreft geen enkele garantie worden gegeven over de juistheid van de artikelen. Een ieder die het beter weet wordt uitgenodigd verbeteringen aan te brengen. Daardoor zullen de artikelen steeds uitgebreider en juister worden. Het is dan ook verstandig om naast deze encyclopedie ook andere naslagwerken of specialistische boeken te raadplegen.

Ziet u een onjuistheid?

Als u meent een fout te bespeuren, staat het u vrij die (als u zeker bent) zelf meteen te verbeteren, of (als u niet zover wilt gaan) een opmerking hierover te maken op de overlegpagina die bij iedere pagina hoort, of een email te sturen aan info@oetelpedia.nl. We willen u ook van harte aanmoedigen dit te doen.

Aansprakelijkheid

De vrijwilligers die deze encyclopedie schrijven (en dat is het publiek, dus ook uzelf) aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de gegeven informatie. Ze kunnen zelfs niet garanderen dat de auteurs zorgvuldigheid hebben betracht bij het formuleren van de artikelen. Gebruik van de informatie is geheel vrij, maar wel voor eigen risico.
Er zijn gebruikers (moderators) die extra mogelijkheden op technisch niveau hebben op deze website, zoals het verwijderen van pagina's, beveiligen van pagina's en het ontnemen van schrijfrechten aan gebruikers. Dit zijn mogelijkheden die gewone gebruikers niet hebben.
Als er volgens u een probleem is, neem dan contact op met info@oetelpedia.nl

Auteursrecht teksten

Alle teksten op Oetelpedia zijn door de gebruikers zelf geschreven en geven toestemming voor de publicatie daarvan op Oetelpedia. Indien u een stuk ziet dat is overgenomen van elders, zonder toestemming van de auteursrechthebbende, meld het dan aan info@oetelpedia.nl of verander de tekst zelf. Vermeld a.u.b. wel in de bewerkingssamenvatting de reden van de verandering of verwijdering.