Overleg:Minister-President

Uit Oetelpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

De Minister-president is i.t.t. bijv. de Prins en de Peer geen protocollaire functionaris maar is evenals zijn collega ministers een organisatorische functionaris en hoort als zodanig niet in deze categorie thuis. (80.127.143.34)


Als dat waar is, dan moeten we de naam van de categorie aanpassen, of een categorie bijmaken. Ik kies persoonlijk voor de naam van de categorie aanpassen. De Oeteldonksche Club houdt zelf op de website de naam Hoofdrolspelers aan. Ik stel voor om de categorie te hernoemen naar 'Hoofdrolspelers Oeteldonk'. --HansH 8 jan 2009 10:13 (CET)


Misschien is het wel handig om de Minister President inclusief ministeries onder te brengen onder de naam Ministerraad. Maak een categorie Oeteldonks Bestuur aan. Daar kun je behalve de Ministerraad ook het Boerenparelement onderbrengen. --Ernst-JanvanL


Ministers maken zoals ik gisteren al schreef geen deel uit van het Oeteldonkse Protocol. Onderscheid tussen Protocol en Organisatie is een mogelijkheid. Groet, Sjef van Tuijn (Ministerie van Pers, Publiciteit en Communicatie Vereniging Oeteldonksche Club van 1882)


Je hebt gelijk. We gaan voor de keuze van Ernst-Jan. We verplaatsen de Ministers en Ministeries naar Oeteldonks bestuur, een nieuwe categorie. --HansH 8 jan 2009 20:58 (CET)