Pirate van dun Binnendieze

Uit Oetelpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

De piraten van de binnen dieze

  • Opgericht: De piraten van de binnendieze zijn opgericht op 26 september 2008 op een weekend van de vriendengroep in Boxtel.
  • Activiteiten: Kwèkfestijn

De piraten van de binnendieze vinden hun oorsprong in een vrienden groep die elk jaar een weekend op sjouw gaat. Deze vrienden club vind zijn oorsprong bij scouting st Tarcisius, en werden vaak gezien in cafe de Poort in de st Jozefstraat. Tijdens het jaarlijkse weekend waar in de voorgaande jaren spectalulaire aktiviteiten werden georganiseerd, zoals: zeezeilen , duiken, ultralight vliegen, was de behoefte om weer een keer mee te doen met het kwekfestijn. Eerdere pogingen van de club, toen nog onder de naam "De rest is zoek", resulteerden nooit in een finale plaats. De organisatoren hadden vooraf een nummer laten schrijven door Monique Gloudemnas(tekst) en Karel van Coolegem (muziek). De Muziekanten werden door Monique Gloudemans gevonden in samen werking met Sjoerd Diebels. Tijdens de het weekend werd de rest van de groep vrienden geinformeerd, en moest er gewerkt worden aan de podium-act. Na 2 keer gerepeteerd te hebben, waren alle piraten verrast dat ze waren door gedrongen tot de finale, en daar een twaalfde plaats haalde.

Uitslagen Kwèkfestijn

Oetelbase error: De piraten van de binnen dieze bestaat niet in Oetelbase (gebruik geen accenten in de clubnaam als parameter)